top of page
  • Forfatterens bildemjosgardene@gmail.com

Bestill sommeropplevelsen din nå!

Lengter du like mye etter sommer og sol som oss? Tjuvstart på sommeren allerede nå og se på alt det fine vi kan by på i sommer.
Vi tør påstå at "Sommer på Mjøsgårdene" er landets fineste mat- og kulturreise. I hele juli inviterer vi inni tun og hager, i stuer og saler, på kjøkken, i bryggerhus og ombygde fjøs, Vi frister med velsmakende, rause og kortreiste matopplevelser, spennende events og kurs, gallereier og butikker du aldri har sett maken til, omvisninger i historiske hus og fantastiske hager, overnatting og frokost i vakre uforglemmelige omgivelser.


Vi som er vertskap op alle disse vakre gårdene, gleder oss til å dele det vi liker aller best, gleden og kjærligheten til den kulturarven vi bor og arbeider i, og til maten,- hele veien fra jord til bord.


Sett sammen din egen Grand Tour Mjøsgårdene, eller bestill en ferdig pakke med sykkel, bil eller veteranbuss. For deg som er ekstra opptatt av mat har vi en egen Food Tour Mjøsgårdene. Det gjør det enda lettere for deg å bestille sommerens vakreste eventyr.Velkommen til Sommer på Mjøsgårdene i hele juli

- den korteste veien fra jord til bord!


Klikk her for å se hele det flotte sommerarrangementet vårt og bestill din sommer opplevelse her!
311 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Komentar


bottom of page