Sommer på Mjøsgårdene, 7.-16. juli. 

Kurs og workshops

 

Vi vet hvordan råvaren skal behandles, – hele kjeden fra jord til bord. Vil du smake, lære, og jobbe sammen med oss – og med andre dyktige fagfolk? Alt fra permakultur, via bakerovn og lefsebaking til drinker og sommerlige festbord.

 

HME_Norge_W0A6248

God hugelkultur.
Kurs i kjøkkenhagen på Møystad, etterfulgt av toretters lunsj. 

Tid:  Mandag 10. juli, kl 10-15.00
Sted: Møystad gård i Vang
Pris: 450,-

Les mer og bestill her

_MG_5848Grand Tour i kyllinghuset på Hovelsrud
Bli med Marianne i kyllinghuset for å se og lære om hvordan Hovelsrudkyllingen blir Norges beste kylling. Kombiner gjerne med omvisning i den fantastiske historiske hagen på Hovelsrud, timen før eller etter. 
Tid: Tirsdag 11. torsdag 13. og lørdag 15. juli kl 15. 00 
Sted: Oppmøte ved kyllinghuset
Pris: Fri inngang

Les mer og bestill her

Untitled18

Kurs i bakerovnens muligheter med Else «Sprossa» Rønnevig. Baking, dekorering av festbrød og måltid i bryggerhuset. 

Tid: Lørdag 15. og søndag 16. Kl. 10-16.00
Sted: Simenstad gard.
Pris, kr 1200,- inkludert lunsj og omvisning.

Les mer og meld deg på her

sommertaffel-15Inspirasjon til sommerfesten. – Workshop på Sveinhaug

Ingeborg & døtre mekker og mikser Godværskafeens beste sommerretter og sommerdrinker og dekker festbordet sammen med deg.

Tid: Mandag 10.7. kl 16 – 22.00
Sted: Sveinhaug gård i gamle Ringsaker kirkebygd
Pris: 1200,- for workshop og middag, 350,- for drink og vinpakke.

Les mer og meld deg på her

Sigstad Foto Mona Gundersen 60 x 80Lefsebakekurs i bryggerhuset på Sigstad. 

Tid: Søndag 9. juli, kl 13.-16.30
Sted: Sigstad gård på Biri
Pris: 700,- 

Les mer og meld deg på her

 

Lier gård27Ingerine inviterer til italiensk matkurs med friske sommersmaker på sitt hyggelige blå kjøkken.
Tid: Mandag 10. juli kl 18 –  22.00.
Sted: Lier gård i Veldre
Pris: kr 1.250,- inkludert aperitiff, stor italiensk meny og oppskriftshefte. Drikkevarer kommer i tillegg. 

 Les mer og meld deg på her

Foto: Rakel J. Berg

Foto: Rakel J. Berg

 Urter i mat på Sigstad Gård
 Bli med i hagens urtebed, vi lager felles kortreist middag, dekker festbord på kjøkkenet og spiser sammen.

Tid: Mandag 10.juli kl 14-20.00
Sted: Sigstad gård på Biri
Pris: 1.295.- pr. pers inkl. middag.

 Les mer og meld deg på her