Sommer på Mjøsgårdene, 7.-16. juli. 

Overnatting, middag og frokost

Vi tar imot til middag, overnattig og frokost for både enkeltpersoner og grupper. Deilige senger på luftige rom i vakre, historiske omgivelser. Om kvelden serverer vi middag i stuene og forteller om gården og drifta. Frokost i spisestuen, eller på verandaen i godvær.  For åpningstider ellers i året, se den enkelte gård.

lier soverom

På Lier bor du på landlige og komfortable soverom, med praktfull utsikt over Mjøsa,  400 m.o.h. Her serveres middag med italiensk vri, og skikkelig frokost. Vi har seks soverom, med 10-12 sengeplasser. 

Tid: Åpent daglig.
Sted: Lier gård i Veldre
Pris: 1950,- for to personer på dobbeltrom, 1270,- per person på enkeltrom. Frokost inkludert. 

Les mer og bestill her

frk christensens værelse

På Sveinhaug kan du sove på Bjørnsomrommet, et av husets vakre, tilbakeførte rom. Vi møtes i hagen til kortreiste cocktails kl 18, før vårt sommerlige taffel serveres kl 19,00. Frokost i stuene, med vakker utsikt over hagen og Mjøsa. Vi har fem soverom, med 10 sengeplasser. 

Tid: Åpent daglig.
Sted: Sveinhaug gård i gamle Ringsaker
Pris: 980,- per person på dobbeltrom. Kr 1290,- hvis du vil rommet for deg selv. Frokost er inkludert.
Middag serveres kl. 19.00, kr 590,- . Vi møtes til kortreiste cocktails og fortelling i hagen kl. 18.00

Les mer og bestill her

hovelsrud sommerfjøs

Sommerfjøset på Hovelsrud på Helgøya er et unikt overnattingssted helt i mjøskanten. Det forsiktig restaurerte huset har et bølgende åkerlandskap i ryggen og Mjøsa i fond. Passer perfekt for et par eller en familie med inntil tre barn. Frokost leveres på døra. Middag kan lages på kjøkkenet eller på grillen. En oppredd dobbeltseng, og benker med plass til tre barn med medbrakte soveposer.

Tid: Åpent daglig
Sted: Hovelsrud gård på Helgøya
Pris, kr 2000,- per natt

Les mer og bestill her