Sommer på Mjøsgårdene, 7. – 16. juli.

Store events

Mjøsgårdene er bygget for de store anledningene, og vi vet å håndtere hundrevis av gjester.  Vår årlige åpningsmiddag  er alltid stor og spektakulær, og i år stiller vi også villig opp med Kafé Mjøsgårdene når NRK sommertoget ankommer Moelv stasjon. I Evjua skal kokkeverdensmester Rødseth  fra restaurant Vaaghals briljere med Norges fineste grønnsaker; Mat fra Toten. Vi håper å se deg i sommerlig feststemning på ett eller flere av disse store arrangementene. 

079

Spektakulær åpningsmiddag.

Åpningsmiddagen på Sommer på Mjøsgårdenes går på rundgang, dekkes alltid på gårdens fineste uteområde, og er alltid basert på det beste gården og området har å by på av sesongens råvarer. I år holdes middagen på staselige Hovinsholm, Helgøyas gamle adelssete. Vi regner med 100 til bords, så bestill plass tide! 

Tid: Fredag 7. juli kl. 18.00
Sted: Hovinsholm gård
Pris: Kr 590,-

Les mer og bestill bord her

sigstad (3)

Kafé Mjøsgårdene på Sommeråpent

NRK stopper Sommertoget på Moelv stasjon onsdag 12. juli, og der blir det folkefest! Mjøsgårdene rigger kafé i stasjonsbygningen, med deilige kaféetter fra hver gård.

Tid: onsdag 12. juli og torsdag 13. juli
Sted: Moelv stasjon

Les mer her

 

collage_matfratoten_billetto2

Verdensmester i kokkekunst lager Mat fra Toten på brygga

Er du opptatt av at maten din kommer fra friske, lokale råvarer? Det er vi i Mjøsgårdene også! Christer Rødseth fra Vaaghals i Oslo kommer til restauranten Viken II i Evjua. Kvelden blir en hyllest til bonden og de næringsrike, velsmakende og fargesprakende grønnsakene fra den rike jorda på Toten. Vårt egenproduserte gårds-øl anbefales til maten.

Tid: Lørdag 15. juli, kl. 17. 00
Sted: Evjua Strandpark i Totenvika
Pris: kr 790,-

Les mer og bestill bord her